skip to Main Content

Zomeravondwandeling door Berkheide

Woensdagavond 16 augustus organiseert het IVN regio Leiden alweer de laatste zomeravondwandeling van dit jaar door het prachtige duingebied Berkheide, gelegen tussen Katwijk en Wassenaar.

De wandeling start om 19:30 uur bij de groen/ witte slagboom aan de rand van de duinen, ter hoogte van Soefietempel aan de Zuidduinseweg 7, 2225 JS in Katwijk.

Diverse gidsen nemen u graag in groepjes mee op een ca. 2 uur durende wandeling. Zij vertellen over het oude zeedorpenlandschap met de kleine akkers en over andere sporen die in de loop der eeuwen zijn achter gelaten. Ontdek de bijzondere plantensoorten van dit cultuurrijke landschap en als u geluk heeft ziet u onderweg misschien wel een ree of een vos!

 

Advies: trek een lange broek en stevige schoenen aan. Neem uw verrekijker, fototoestel en eventueel een flesje drinkwater mee.

Deelname aan de wandeling is gratis. Een routeboekje met beschrijving is voor aanvang van de wandeling verkrijgbaar voor € 1,- zodat u op eigen gelegenheid de wandeling nog eens over kunt doen.

Back To Top