skip to Main Content

WoesteLand Zomerweek: Ontdek duurzaam Texel!

Persbericht, Den Hoorn (Texel) | 17.08. – 22.08.2015 (via www.duurzaamnieuws.nl)

Woesteland, de jongerengroep van IVN, gaat deze zomer weer op pad tijdens de WoesteLand Zomerweken. In binnen- en buitenland organiseert WoesteLand gezellige en duurzame low-budget vakanties waar we samen werken in de natuur. Voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar gaat WoesteLand er deze zomer op uit naar Texel.

Van 17 tot en met 22 augustus gaan jongeren met WoesteLand de toerist uithangen in ‘klein Nederland’ oftewel Texel! Texel staat niet stil. Letterlijk en figuurlijk: het eiland verschuift én timmert hard aan de weg op het gebied van duurzaamheid. Texel wil zich manifesteren als zelfvoorzienend energie-eiland en ontwikkelt hiervoor verschillende plannen. Dit zomerkamp is een ontdekkingstocht naar interessante Texelse initiatieven en vanzelfsprekend ook de natuur op het eiland.

Op het eiland Texel heeft zich afgelopen decennia verder een heel eigen cultuur gevormd, geworteld in de Nederlandse eigenheid. Een bijzondere locatie dus. Het wordt dan ook niet gewoon kamperen, maar kamperen bij de boerin, vlakbij het strand.

Meer informatie en aanmelden

Texel_Gaby van Hall_600
Foto: Gaby van Hall, Flickr Creative Commons

 

Back To Top