skip to Main Content

Pannenkoekenboerderij Meijendel 2.0

Dunea en de exploitant gaan hun bekende pannenkoekenboerderij in de komende twee jaar opwaarderen. Het gebouw is niet meer functioneel. Het ontwerp, dat in de komende maanden zal worden getekend, zal aansluiten op de natuurlijke en cultuurhistorische omgeving van Meijendel. De pannenkoekenboerderij moet duurzamer worden. Keuken en toiletten zijn aan vervanging toe, de energiekosten moeten omlaag en de service moet worden verbeterd.
“Dit horecabedrijf is al zo’n 40 jaar de huiskamer én tuin van Den Haag. Wij willen graag met ons bedrijf met de tijd mee; het pand is op. Dunea investeert veel in Meijendel. Het nieuwe bezoekerscentrum van Dunea en het nieuwe activiteitencentrum zijn gereed. Dit biedt voor ons kansen om een groter publiek te bereiken. Aan die vraag willen we graag tegemoet komen”, aldus de exploitant van pannenkoekenboerderij Meijendel.

Pannenkoekenboerderij geliefd bij bezoekers
Het duinlandschap tussen Monster en Katwijk is uniek. De duinen bieden rust en ruimte en vormen een leefgebied voor vele planten en dieren. Daardoor komen er jaarlijks meer dan een miljoen recreanten naar Meijendel. “Een horecagelegenheid met de juiste capaciteit en moderne service is hier nodig. De boerderij is en blijft een gewaardeerde stop voor de recreant. Wij willen onze klanten – jong en oud – meer laten genieten van duin en water. Het nieuwe bezoekerscentrum draagt bij aan die beleving en zal meer mensen naar dit stukje duin trekken. De tijd is rijp om samen met de ondernemers en de gemeente Wassenaar plannen te ontwikkelen en te toetsen bij belanghebbenden. Dat gaan we de komende maanden doen”, aldus Georgette Leltz, sectormanager Klant & Natuur bij Dunea.Pannenkoekenboerderij Meijendel

Back To Top