skip to Main Content

Natuurfeestdag Meijdendel

Een jaarlijks terugkerend evenement waar jong en oud kennis kunnen maken met de natuur is de Natuurfeestdag in Meijendel.

Dunea organiseert jaarlijks dit evenement bij Bezoekerscentrum de Tapuit. Kinderen kunnen spelen der wijs leren over de natuur en cultuur. Op dit evenement worden veel (gratis) activiteiten georganiseerd. Ze kunnen mee doen aan workshops, natuurexcursies, bomen klimmen, schminken, hutten bouwen en knutselen. Ook vaak zijn de schapen die als begrazers helpen met het onderhoud van de duinen aanwezig.

Voor meer informatie kijk op www.dunea.nl

Lezing: “breekbare schoonheid in de schemering van het bos”

Het hele jaar door zijn paddenstoelen te vinden in verschillende vormen, kleuren en levenswijzen. Dunea organiseert 24 november om 19.30 een interessante dialezing “breekbare schoonheid in de schemering van het bos” in bezoekerscentrum de Tapuit.

Met pure, klassiek fotografie en een boeiend verhaal, waar in de nadruk op de mooie en bijzonder schimmelrijk ligt. De eetbaarheid en giftigheid komen tijdens deze lezing uitgebreid aan bod. De lezing kost 2.50 per persoon, koffie, thee en koek zijn inbegrepen.

U kunt zich aanmelden via de aanmeldformulier op www.dunea.nl/bezoekerscentrum/excursies, via de balie van bezoekerscentrum de Tapuit of bellen naar 088 347 4849

Back To Top