skip to Main Content

Doneer

Duinbehoud is als organisatie afhankelijk is van (project)subsidies, sponsoren, donateurs en gulle gevers. Donateurs maken ons werk mogelijk. Wilt u Duinbehoud steunen en donateur worden, dan ontvangt u automatisch ons mooie kwartaalblad Duin. Wilt u donateur worden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina.

Wilt u niet structureel bijdragen, maar draagt u ons werk wel een warm hart toe? Wij zijn ook heel blij met een eenmalige gift.

Een eenmalige gift kunt u direct overmaken via de Doneer-knop. Kies een bedrag en een betaalmethode en druk op ‘Doneren’. Of maak een bedrag over ten name van Duinbehoud op NL38 ASNB 8804 5141 32

Wilt u op de hoogte blijven van Duinbehoud door middel van een digitale nieuwsbrief? Vult u dan uw gegevens in. In ieder geval uw e-mail adres. U ontvangt dan onze nieuwsbrief Duintopics.

Naam

E-mailadres*

Bedrag €*Duinbehoud is als organisatie afhankelijk is van (project)subsidies, sponsoren, donateurs en gulle gevers. Donateurs maken ons werk mogelijk. Wilt u Duinbehoud steunen en donateur worden, dan ontvangt u automatisch ons mooie kwartaalblad Duin.

Is er iemand jarig in de familie? Geef uw vader, moeder, zusje of oom een cadeaudonateurschap. stuur een mailtje naar stichting@duinbehoud.nl, wij nemen contact met u op voor de afhandeling van het cadeaudonateurschap en hij of zij ontvangt dan een jaar het prachtige kwartaalblad Duin. Na dit jaar stopt het cadeaudonateurschap automatisch.

Ja, ik word donateur en betaal per jaar:

Donateur € 27,5065+/Student € 20Instelling € 50Beschermheer/vrouwe € 100

Uw naam*

Uw email*

Telefoon*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Back To Top