skip to Main Content

Doneer

Deze pdf kun je uitprinten om het cadeau, met een strik erom, te geven.
Klik op deze pdf. Deze kun je uitprinten om het cadeau, met een strik erom, te geven.

Duinbehoud heeft geen reguliere inkomsten, maar afhankelijk is van (project)subsidies, sponsoren, donateurs en gulle gevers. Donateurs maken ons werk mogelijk. Wilt u Duinbehoud steunen en donateur worden, dan ontvangt u automatisch ons mooie kwartaalblad Duin.

Is er iemand jarig in de familie? Geef je vader, moeder, zusje of oom een cadeaudonateurschap. Vink hieronder ‘cadeaudonateur’ aan en vul uw eigen gegevens in, wij nemen contact met u op voor de afhandeling van het cadeaudonateurschap en hij of zij ontvangt dan een jaar het prachtige kwartaalblad Duin. Na dit jaar stopt het cadeaudonateurschap automatisch.

Wilt u niet structureel bijdragen, maar draagt u ons werk wel een warm hart toe? Wij zijn ook heel blij met een eenmalige gift (zie hiervoor het groene tekstblok onderaan deze pagina). Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee u ons kunt ondersteunen.

Ja, ik word donateur en betaal per jaar:

Donateur € 27,5065+/Student € 20Instelling € 50Beschermheer/vrouwe € 100Cadeaudonateur € 27,50

Uw naam*

Uw email*

Telefoon*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Een eenmalige gift kunt u direct overmaken via de Doneer-knop. Kies een bedrag en een betaalmethode en druk op ‘Doneren’. Of maak een bedrag over ten name van Duinbehoud op NL38 ASNB 8804 5141 32

Wilt u op de hoogte blijven van Duinbehoud door middel van een digitale nieuwsbrief? Vult u dan uw gegevens in. In ieder geval uw e-mail adres. U ontvangt dan onze nieuwsbrief Duintopics.

Naam

E-mailadres*

Bedrag €*Back To Top