skip to Main Content

Gezocht: webredacteur

Ben je een liefhebber van de Nederlandse duinen, gefascineerd door wat er allemaal leeft en groeit en overtuigd van de beschermwaardigheid van deze weergaloze natuur? Gepensioneerd, of voor een tijdje zonder volledige baan? Wil je Stichting Duinbehoud helpen om de duinen op een positieve manier onder de aandacht te brengen van natuurminded Nederland? Duinbehoud zoekt wegens het vertrek van Wim Remmelzwaal een vrijwilliger die nieuwsberichten op de website plaatst en deze aankondigt op Facebook en Twitter. In verband met overlegsituaties is het wenselijk dat deze persoon uit de omgeving van Leiden komt.

Taakomschrijving en profiel:

  • Je plaatst op de website tenminste tweemaal per week een kort nieuwsbericht dat gerelateerd is aan de duinen. Het streven is om dit uit te breiden naar tenminste viermaal per week.
  • Je bent een liefhebber van de natuur in het algemeen en van de Nederlandse duinen bijzonder.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je kan goed omgaan met tekstverwerking en beeldbewerking.
  • Enige kennis van WordPress, Facebook en Twitter is een pre.

In het begin zal overleg nodig zijn, in een later stadium is het ook mogelijk zelfstandig berichten op te stellen. Voor dit werk is het vanaf dat moment ook niet meer noodzakelijk om op het kantoor aanwezig te zijn.
Helaas is Stichting Duinbehoud niet in staat hier enige geldelijke beloning tegenover te stellen. Toch is de urgentie voor deze taak wel hoog. Heb je interesse in deze leuke en gevarieerde activiteit en wil je je creativiteit en taalvaardigheid ten dienste stellen van de bescherming van de duinen, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Reageren kan via het contactformulier van deze website, of bel 071-5143719.

Back To Top