skip to Main Content

Expositie in De Tapuit bij Dunea

Expositie Dirk MotshagenDunea vindt het belangrijk om kunstenaars een plek te geven om hun werk te kunnen tonen. Voorwaarde: de expositie moet gerelateerd zijn aan duin en/of water. De getoonde kunst hangt verspreid over De Tapuit – het bezoekerscentrum van Dunea – en het naastgelegen activiteitencentrum. Af en toe zal de kunstenaar aanwezig zijn om over zijn werk te praten. Toekomstige exposities worden aangekondigd op de website en in De Tapuit.

Nieuwe expositie in De Tapuit: Dirk Motshagen
Een aantal fotobewerkingen van Dirk Motshagen is tentoongesteld in De Tapuit. Alle foto’s zijn bewerkt met een invoegtoepassing in Photoshop. De effecten van deze toepassing zijn gebaseerd op de selectie van de zogeheten fractale structuur van een foto.
De laatste negen jaar van zijn werkzaam bestaan heeft Dirk Motshagen doorgebracht in Port Harcourt, Nigeria. Rond de eeuwwisseling begon Dirk met digitale fotografie. Na zijn terugkomst en pensionering zette hij zijn hobby voort in Meijendel en de Kijfhoek/Bierlap. Dirk fotografeert zoveel mogelijk kleine beestjes en bloemen en planten. Een aantal van die foto’s zijn te zien op zijn website.

Akkerhommel op slangenkruid. Foto: Dirk Motshagen.

Back To Top